Stifterne

Kriseområdet og formidlingen af psykologi har altid været i fokus for både Mette Nayberg og Morten Holler. De har begge haft et H-lektorat på Psykologisk Institut, Århus. Derudover har de gennemført evalueringer, udgivet bøger, gennemført organisationsændringer holdt kurser og foredrag.

Mette Nayberg

Født 1961, cand.psych. 1991. Mette har siden sin tid som hjælpelærer på Århus Universitet og senere ansat på et forskningsprojekt hos Rockwool fonden haft egen konsulentvirksomhed og afholdt kurser, løst organisationsopgaver samt coachet ledere, i ind- og udland. Mette er i dag direktør i Dansk Krisekorps.

Morten Holler

Født 1958, cand.psych. 1992. Morten har siden 1989 haft egen konsulentvirksomhed med arbejdsopgaver inden for supervision, ledercoaching, undervisning, organisations-udvikling, foredrag og terapi. Morten er i dag direktør i Dansk Krisekorps.

Bestyrelse

Bestyrelsen i Dansk Krisekorps består foruden stifterne af:

Steen Stephansen

Steen er uddannet cand.oecon. og arbejder som Underdirektør med ansvar for Salg & Marketing hos Grundfos DK A/S. I det arbejder han meget med ledelse, herunder ledelse af ledere, men også i et spænd af opgaver fra det strategiske til det operationelt taktiske. I Dansk Krisekorps bestyrelse fokuserer Steen på, at ejerne fastholder kerneværdierne i forretningen med målet om en styret og lønsom vækst.

Jens Kristian Pedersen

Kristian arbejder til dagligt som kontaktdirektør i et kommunikationsbureau. Han er kundernes strategiske rådgiver, systemiske proceskonsulent og coach. Kristian sidder i flere bestyrelser og har desuden egen internationale konsulentvirksomhed. I Dansk Krisekorps bestyrelse er hans fokus at styrke forretningens brand, relationer og kommunikation.

  • Dansk
  • English
  • Norsk