Sådan arbejder vi

Dansk Krisekorps er en dynamisk virksomhed, som har udviklet sig over tid. Vi er i dag 400 psykologer og kan derfor rykke ud akut såvel som mindre akut i hele landet. Derudover tilbyder vi international assistance, når situationen kræver det.

Alle psykologer tilknyttet Dansk Krisekorps bliver to gange årligt tilbudt at deltage i professionelle uddannelsesarrangementer. Målet er at lære, blive skarpere og dermed styrke virksomheden gennem stadig udvikling af vores psykologiske professionalisme.

I Dansk Krisekorps har vi altid en psykolog med specialviden til hver situation. De har alle synliggjort deres særlige kompetencer i vores kompetencekatalog, så vi hurtigt kan sende den helt rette psykolog ud og hjælpe i en krisesituation.

Rette psykolog til rette opgave er afgørende for os. Vi oplever, at der er stor forskel på, hvordan vi skal sætte ind afhængig af, om opgaven er at hjælpe fx en kassemedarbejder, som har været udsat for et røveri eller vi hjælper en medarbejder med stress eller en depression. Det kræver noget helt andet, hvis vi skal behandle et afhængighedsproblem, møde en gruppe medarbejdere, hvis leder pludselig er faldet død om eller vi skal styre en indsats ved en ulykke i udlandet.

  • Dansk
  • English
  • Norsk