Citater - offentlige kunder

Sosu

"Vi valgte at kontakte Dansk Krisekorps i forbindelse med revision af vores beredskabsplaner. Der havde længe været et ønske om mulighed for at kontakte en krisepsykolog, såfremt behovet skulle opstå. Vi valgte at tegne kontrakt med Dansk Krisekorps, dels fordi vi var blevet anbefalet Dansk Krisekorps og dels ud fra den betragtning, at vi ikke bandt os til et fast abonnement, men betaler for de ydelser vi måtte have brug for."

Karina Nygaard, HR-chef, SOSU nord

Middelfart kommune.png 

"Krisekorpset yder en sikker og faglig ansvarlig behandling af vores medarbejdere med stor respekt og fokus på Middelfart Kommune som virksomhed. Vi oplever en god sammenhæng mellem krisekorpsets tilbud og de interne ressourcer, som Middelfart Kommune har valgt at prioritere på medarbejdernes sundhed. Som eksempel kan nævnes det samarbejde, vi oplever mellem vores egen psykolog og krisekorpset, når hun overtager en medarbejder efter det akutte forløb."

Henrik Mott Frandsen, Arbejdsmiljøchef, Middelfart Kommune

Aarhus universitetshospital.png

"Vi har valgt at samarbejde med Dansk Krisekrops A/S, da de kan yde den akutte psykologbistand i de tilfælde, hvor det er nødvendigt. For en arbejdsplads med 10.000 ansatte, hvor liv og død er en del af arbejdslivet, giver det en stor tryghed, at der altid kan tilkaldes psykologbistand. Det er desuden en fordel for os, at vi kun skal betale for de timer, hvor vi bruger ydelserne."

Lone Kaiser, Arbejdsmiljøkoordinator, Aarhus Universitetshospital

VUC vestegnen.png 

"Vi har valgt Dansk Krisekorps, fordi vi gennem en række samarbejder, har erfaret at krisehjælpen virker, har en ultrakort reaktionstid, brugerne er tilfredse med psykologernes arbejde og resultatet er godt. Endvidere finder vi det attraktivt, at vi ikke skal betale abonnement, men alene pr. ydelse."

Ole Fabech, direktør, VUC vestegnen 

  • Dansk
  • English
  • Norsk